GAZİANTEP / NİZİP - Şehit Seyit Ahmet Çakır Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Okulumuzda Mehmet Akif Ersoy Anma Haftasında düzenlenen Safahat Bilgi Yarışmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Başarısını Arttırmaya yönelik öğrenci semineri tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamında düzenlenen Safahat Konulu Çevrimiçi Bilgi Yarışmasına katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Safahat Okumaları Etkinliğinde sınıflar içerisindeki en iyi cümle afişi seçilerek Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gönderilmiştir.

Ara

Okulumuzun  12/A sınıfından  652 numaralı öğrencisi , gururumuz, Kusay EL NAKKO Gaziantep  Hafızlık yarışmasında il birincisi olmuştur. Azim ile çalışan öğrencimize ve öğretmenimize başarılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirilen Hafızlık Yarışmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirilen Hutbe Okuma yarışmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizle okulumuzda kitap okuma saati etkinlikleri düzenlenmiştir.

Kas

Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekiplerinin trafik kurallarına yönelik gerçekleştirmiş olduğu seminer için teşekkür ederiz.

Kas

Nizip Belediyesi 4.Kitap Günleri Fuarına öğrenci ve öğretmenlerimizle katılımımızı gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirmiş olduğumuz deprem tatbikatı için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okul başarısını arttırma amaçlı etkili ders çalışma hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.Rehber öğretmenimiz Mehmet Tatlı'ya teşekkür ederiz.